Kolačići

Više o kolačićima

Izjava o kolačićima

Uvod

Kako bi posjecivanje internetske stranice Fortenova grupe bilo što ugodnije, ova stranica može na Vaše racunalo spremiti malenu kolicinu informacija, tzv. kolacica (eng. cookies). Kolacici, izmedu ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjedenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja.

Što je kolačić

Kolacic je informacija spremljena na Vaš uredaj, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolacici od prve strane) ili od trece strane, u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite (kolacici trece strane). Kolacici obicno spremaju Vaše postavke za web stranicu kao što su npr. preferirani jezik ili slicno. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolacice koji pripadaju toj stranici. Na taj nacin omogucuje se da internetska stranica prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama. Kolacici mogu spremati širok raspon podataka, ukljucujuci i dio osobnih podataka. Ti podaci mogu biti spremljeni jedino ukoliko Vi to omogucite - web stranice ne mogu dobiti pristup podacima koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem uredaju.

Korištenje kolačića na www.fortenovagrupa.hr

Internetska stranica Fortenova grupe upotrebljava kolacice u svrhu pracenja statisticke posjecenosti web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tome koristi uslugu trece strane pod nazivom Google Analytics.

Kako onemogučiti kolačiće

Ukoliko želite onemoguciti da navedeni servis sprema kolacice, to možete uciniti na sljedecoj poveznici https://tools.google.com/dlpage/gaoptout (Google Analytics Opt-out Browser Add-on). 

Detaljne informacije trece strane o ovoj usluzi, kao i o mogucnostima korisnika da reguliraju postavke kolacica koji su za to nužni, dostupne su na: www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Naše kompanije