Karijere

Naša vrata otvorena su odgovornim osobama usmjerenim ostvarenju ciljeva i postizanju najboljih rezultata

Karijere

Fortenova grupa je otvorena svim odgovornim osobama usmjerenima ostvarenju ciljeva i postizanju najboljih rezultata.
Dinamicnost, fleksibilnost i spremnost na ucenje i nove izazove kljucne su odlike naših zaposlenika koje nam omogucuju da budemo regionalni lider u prehrambenoj industriji, trgovinskom poslovanju, poljoprivredi i uslugama.

Fortenova grupa je prepoznata kao individualno i profesionalno stimulativna poslovna sredina, koja zaposlenicima pruža brojne prilike za razvoj karijere i napredovanje, uz uvjet da su sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, spremni na predani rad, osobni razvoj i lojalnost kompaniji.

Selekcijski postupak zapocinje psihološkim testovima i testovima provjere znanja koji na strucan nacin ocjenjuju karakteristike osobnosti, opce sposobnosti i znanja

Kljucni dio svakog selekcijskog postupka je selekcijski intervju. Tijekom intervjua poslodavac ocjenjuje znanja, iskustva, motivaciju kandidata, osobnost i komunikacijske vještine

Otvorene pozicije

Postanite dio našeg tima!

Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogucnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem ce njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Želite li poslati otvorenu prijavu, to možete uciniti ovdje

Slanje životopisa

Ljudski potencijal

Ljudski potencijali jedan su od kljucnih resursa i izravni sudionik poslovnog razvoja Fortenova grupe u kojoj je danas zaposleno preko 50 000 zaposlenika.

Kao regionalni lider u prehrambenoj industriji i maloprodajnom i veleprodajnom poslovanju, Fortenova je jedinstvena organizacija koja jasno porucuje svoju misiju te tako privlaci, zapošljava, motivira i razvija ljudske potencijale kao temeljne pokretace sadašnjih i buducih uspjeha.

Velicina, raznolikost i dinamika širenja zahtijeva menadžerski i specijalisticki kadar razlicitih profila, a kompanija je otvorena ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha koji ce svježim idejama i pristupom doprinijeti novoj razvojnoj fazi Fortenova grupe. Mladima se pružaju brojne prilike za razvoj karijere i napredovanje, uz uvjet da su sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, spremni na predani rad, ucenje i lojalnost kompaniji.Cilj politike ljudskih potencijala Fortenova grupe je zadovoljstvo zaposlenika, pozitivna organizacijska klima i kultura koja vrednuje i cijeni uspjeh u svim podrucjima te najbolja kombinacija kvalitete i posvecenosti dugorocnom ostanku u Fortenova grupi.

Sustavi edukacije u Fortenova grupi

Sustavi edukacije zaposlenika Fortenova grupe prate poslovne i individualne potrebe i uskladuju se sa strategijama razvoja, inovacija i promjena kako bi osigurali kontinuirani kompanijski i individualni napredak.

Dodatno, sustavima edukacije postavljamo nove, više standarde u upravljanju procesima i svim raspoloživim resursima, u nacinima vodenja i provedbi promjena, te generiramo individualno i kompanijsko znanje koje doprinosi našem uspjehu.

Naši zaposlenici pohadaju diplomske, poslijediplomske i MBA studije te razlicite strucne i specijalisticke programe na najboljim domacim i svjetskim institucijama, sudionici su konferencija, seminara, radionica i strucnih okupljanja u regiji i svijetu.

Pored navedenog, intenzivni su i drugi oblici i nacini stjecanja novih znanja kao što je rad s renomiranim strucnjacima i konzultantima, sudjelovanje na medusektorskim i medukompanijskim projektima, promjene radnih mjesa (vertikalno, horizontalno te medukompanijski).

Naše kompanije